Scooter trend

Scooter deling fanget byer på sengen. Men nu skubber byerne tilbage og forsøger at blive organiserede og forene sig sammen for at danne en ny koalition for at finde ud af, hvad fanden skal man gøre med alle disse elektriske doohickeys, der flyder over deres gader.

Open Mobility Foundation, som kaldes koalitionen, har allerede en lang liste over mål: forbedring af sikkerheden; at sørge for, at dokkefrie køretøjer er ligeligt fordelt over byer; sikring af scootere, der blokerer for fortove eller generelt påvirker livskvaliteten i byerne; analyse af terabytes af data produceret af scootere; og at garantere privatlivets fred for scooterryttere er beskyttet. Den sidste bliver en smule sticky, da agenturet, der leder dette nye fundament, er Los Angeles Department of Transportation.

I tilfælde af at du ikke kan huske, oprettede LADOT et digitalt værktøj kaldet Mobility Data Specification (MDS) til at hjælpe byer med at administrere alle scooter– og cykeldele-virksomheder, der rammer deres gader. Det bruger lokaliseringsdata fra scootere og cykler til at informere transportpolitikken, f.eks. Hvor man skal placere cykelstier, samt håndhævelsesforanstaltninger, som hvilke kunder, der følger vejens regler. Efter sigende ville dataene ikke blive delt med politiet uden en berettigelse, de ville ikke indeholde personlige identifikatorer og ville ikke være underlagt anmodninger om offentlig registrering.

Related Post

Undgå ECOhouse.dk

Står du overfor at skulle certificeres indenfor arbejdsmiljø eller mangler du hjælp til at få en miljøgodkendelse så UNDGÅ for alt i verden af bruge

Hvilke typer lån er tilgjengelige?

Det er to hovedtyper av lån – personlige lån (usikrede lån) og huseiere lån (sikrede lån): Personlig lån: Også kjent som et usikret lån, er