Hvilke typer lån er tilgjengelige?

Det er to hovedtyper av lån – personlige lån (usikrede lån) og huseiere lån (sikrede lån):

Personlig lån: Også kjent som et usikret lån, er beløpet du kan låne basert på dine personlige forhold, inkludert hvor mye du tjener, og månedlige utgifter. Hvor bra du har vært med å betale tilbake gjeld tidligere, er en annen faktor som sannsynligvis vil bli vurdert. De fleste finansielle tilbydere tilbyr usikrede lån opp til 250 000, og tilbakebetalingene er vanligvis fordelt over en fast periode på opptil 10 år.

Huseierlån: Dette er sikret mot eiendommen din, så du må være huseier (enten eie direkte eller ha pantelån) for å være kvalifisert. Disse lånene kan være i opptil 25 år, og du kan låne opptil 1.000.000. Hvis du ikke holder opp med tilbakebetalingene, kan utlåner være i stand til å tvinge deg til å selge hjemmet ditt, til å betale tilbake gjelden.

Garantilån er også tilgjengelig. Disse lånene er designet for personer med dårlig kredittscore eller ingen kreditthistorie, som ønsker å låne å Lendo. Noen andre – en slektning eller en nær venn – garanterer å dekke tilbakebetalingene, hvis låntaker ikke klarer å gjøre dem.

Related Post

Scooter trend

Scooter deling fanget byer på sengen. Men nu skubber byerne tilbage og forsøger at blive organiserede og forene sig sammen for at danne en ny

Undgå ECOhouse.dk

Står du overfor at skulle certificeres indenfor arbejdsmiljø eller mangler du hjælp til at få en miljøgodkendelse så UNDGÅ for alt i verden af bruge